Typisch Nederlandse dagen

vrijdag 17 februari 2017 15:40

Waar denkt u aan bij echt Nederlands? Klompen, kaas en natuurlijk tulpen! Wilt u meer te weten komen over tulpen? Dan is het Tulp Festival in Amsterdam een aanrader. De droom van het festival is dat voor elke Amsterdammer één tulp bloeit. Dit betekent dat minimaal 800.000 tulpen moeten bloeien. De tulpen zullen te zien zijn in meer dan 400 verschillende soorten!

Over de hele stad zijn van zaterdag 1 april tot en met vrijdag 14 april tulpen te bewonderen met behulp van verschillende wandel- of fietsroutes. Een informatiegids is verkrijgbaar bij de informatiepunten met daarin de routes, details over de deelnemers, locaties, tulpensoorten en benamingen.

Wilt u er gelijk een paar daagjes weg van maken? Dan kunt u verblijven op een van onze vakantieparken. Bij de verschillende vakantieparken bent u snel in Amsterdam, maar kunt u ook genieten van de rust en de mooie omgeving.

Dus heeft u zin in een typisch Nederlandse dag? Bezoek dan het Tulp Festival in Amsterdam!
En boek vandaag nog uw overnachting bij TopParken.

Boek online

Wilt u meer informatie over TopParken en/of op de hoogte blijven van alle actuele aanbiedingen en het laatste nieuws? Schrijf u via onderstaand formulier in voor de nieuwsbrief of vraag de gratis brochure aan.

« Terug

Tulpen.jpg
Inschrijven voor de nieuwsbrief
Onderwerpen*