Verkoop- en informatiedagen op alle TopParken

zondag 12 maart 2017 17:29

Afgelopen weekend was TopParken aanwezig op de Second Home Beurs in Jaarbeurs Utrecht. Tijdens de Second Home Beurs stonden wij klaar om al uw vragen te beantwoorden omtrent de aankoop van een tweede huis in Nederland. Bent u ook op zoek naar een tweede huis, maar was u niet in de gelegenheid om de beurs te bezoeken? Dit weekend en maandag bent u van harte welkom op alle TopParken!

Tijdens het verkoop- en informatieweekend staan op al onze vakantieparken adviseurs klaar om al uw vragen te beantwoorden omtrent de aankoop van een tweede huis in Nederland. Natuurlijk kunt u ook het vakantiepark en onze vakantiehuizen uitgebreid bezichtigen. Én, waar onze vakantiehuizen op de Second Home Beurs niet van voorzien waren, is een tuin en terras. Dit is op onze parken natuurlijk wel het geval, zo ervaart u het complete vakantiegevoel.

Voor eigen gebruik of verhuur
Al onze vakantieparken zijn gelegen op de mooiste locaties, in het bos, aan het water, aan de kust en in Zuid-Limburg. U heeft de mogelijkheid om een tweede huis te kopen voor eigen gebruik en/of voor (gedeeltelijke) verhuur. Zo kunt u het hele jaar door genieten van uw eigen tweede huis of profiteren van een interessant netto rendement tot 8% per jaar!

Wilt u alvast meer informatie over onze vakantiehuizen? Vraag dan geheel vrijblijvend onze gratis verkoopbrochure aan.
Brochure aanvragen

Plant u liever een afspraak buitenom de informatiedagen, dan kan dat natuurlijk ook. Plan geheel vrijblijvend een bezichtiging in op een van onze parken. Een afspraak bij u thuis of in de avonduren behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. 
Plan bezichtiging

Landgoed de Scheleberg     
Immenweg 15 te Lunteren

Résidence Valkenburg     
Valkenburgerweg 134 te Schin op Geul      

Résidence de Leuvert
Loverensestraat 11 te Cromvoirt

Bospark Ede     
Zonneoordlaan 47 te Ede

Recreatiepark het Esmeer     
Zaaiwaard 3 te Aalst      

Résidence Lichtenvoorde
Boschlaan 26 te Lichtenvoorde 

Recreatiepark 't Gelloo     
Barteweg 15 te Ede

Park Westerkogge     
Lijsbeth Tijsweg 7 te Berkhout      

Recreatiepark Noordwijkse Duinen
Kapelleboslaan 41 te Noordwijk

Recreatiepark de Wielerbaan      
Zoomweg 7-9 te Wageningen

« Terug

Investeren-in-een-vakantiehuis.jpg
Inschrijven voor de nieuwsbrief
Onderwerpen*