EK vrouwen voetbal

dinsdag 21 maart 2017 16:23

Voor het eerst in de geschiedenis is Nederland gastheer van het EK vrouwen voetbal. Dit jaar strijden 16 landen tegen elkaar voor de titel Europees Kampioen. U komt de Oranjeleeuwinnen toch ook aanmoedigen?

Vanaf 16 juli is het zover en begint Nederland om 18:00 uur tegen Noorwegen in Utrecht. Behalve Nederland en Noorwegen doen onder andere ook Duitsland, Rusland en Spanje mee. De finale wordt gespeeld op 6 augustus in Enschede. In de tussentijd wordt in verschillende steden zoals Doetinchem, Tilburg en Deventer gespeeld. De 16 landen zullen alles uit de kast halen om in die finale te komen en uiteindelijk te winnen. Het volledige speelschema kunt u hier vinden.

Gaat u naar een wedstrijd toe? Verschillende vakantieparken liggen in de buurt van de speelsteden. Na de wedstrijd kunt u tot rust komen bij een van onze vakantieparken! Support de Oranjeleeuwinnen en boek vandaag nog een verblijf bij TopParken.

Online boeken

Wilt u meer informatie over TopParken en/of op de hoogte blijven van alle actuele aanbiedingen en het laatste nieuws? Schrijf u via onderstaand formulier in voor de nieuwsbrief of vraag de gratis brochure aan.

« Terug

shutterstock_202514581.jpg
Inschrijven voor de nieuwsbrief
Onderwerpen*